Här hittar du presenterna till
nära och kära.

Många genuina hantverk

Genuint - Gediget - Inre värde

Nordisk design

NYHET!!

Delikatesser från Tornedalens Renprodukter

Vi fyller upp butiken med vårens hantverk och annat lokalproducerat

Made in Kalix Ekonomisk Förening

Vi startade som fem konsthantverkare som samarbetar i Made in Kalix Ekonomiska Förening i Kalix kommun i Norrbottens län.  Föreningen startade maj 2010. 2018 slutade tre av våra medlemmar men vi Kicki och Eva tyckte att det är tragiskt att avsluta ett lyckat koncept.

Vi bestämde oss för att fortsätta och att tänka nytt och utveckling.

Under 2018 anställer vi två toppen tjejer Eva Söderlund och Lena Belting som idag sköter butiken och tar hand om våra kunderna på bästa sätt.

Två av våra Friends Susanne Larsson och Marie Karlsson jobbar också tillsammans med oss i butiken.

Vi lyfter fram det lokala hantverket i Kalix och Sverige även internationellt med våra unika produkter.

VÅRT TEMA

Naturens kraft o energi  - Genuin äkta kvalité -  Nordisk design

Vårt mål

Att lyfta fram det genuina i det offentliga rummet och utvecklas i det egna materialet i den kreativa gemenskapen